Povratak na listu

Hotel Park Plaza Belvedere****

Novouređeni Hotel Park Plaza Belvedere nalazi se na samoj obali mora, u blizini centra turističkog gradića Medulin. Hotel je kompletno preuređen tijekom zime/proljeća te otvara svoja vrata u lipnju 2014-te. Zahvaljujući svom modernom uređenju, vrhunskom uslugom i pogledom na Jadransko plavetnilo, hotel je savršena oaza za parove i obitelji s djecom. U jesenskom i zimskom periodu, postaje mjesto okupljanja svjetskih poznatih sportaša, prvenstveno nogometaša i atletičara zahvaljujući svojim brojnim sportskim i wellness sadržajima.

Smještaj: 427 suvremeno opremljenih soba s nizom pogodnosti koje odgovaraju kategoriji četiri zvjezdice, uključujući LCD TV, mini bar, klima uređaj, sef, luksuzne toaletne potrepštine.Većina soba ima balkon.

Restorani i barovi: restoran s pogledom na more, lobby & aperitiv bar, pool bar i restoran Lungomare

Meetings: 4 srednje dvorane (30 do 150 sjedećih mjesta) i 1 kino dvorana - sve opremljene najnovijom tehnologijom

Relax: spa i wellness centar koji uključuje dva vanjska bazena i jedan unutarnji grijani bazen (svi sa morskom vodom), whirlpool, saune, tradicionalne i sportske masaže, relax zona, beauty centar, fitness i trim dvorana

Sport i zabava: travnatih nogometnih igrališta, tenis tereni, višenamjensko igralište za košarku, rukomet, nogomet, odbojku na pijesku, atletska staza s četiri trake i bacališta, boćanje, stolni tenis, mini golf, iznajmljivanje bicikala, pješačke staze, jahanje, sportovi na vodi (jedrenje na dasci, ronilački centar s školom ronjenja, iznajmljivanje brodova, skutera...). Dnevna i večernja animacija za djecu i odrasle, u organizaciji Arenaturistovog animacijskog tima - A2

Plaže: Novouređena plaža s ukupnom površinom od 1.050 m2 opremljena sa 230 novih ležaljka i suncobranima, mogućnost usluge bara na plaži, besplatni WIFI. U blizini se nalazi jedina medulinska pješčana plaža Bijeca.

Ostalo: besplatni WIFI, parking, trgovine, autobusna stanica koja povezuje hotel s centrom grada i okolnim mjestima

Povratak na vrh

Pogledajte još: