Bike rute

Jedinstveni program Bike rute pruža mogućnost da biciklom istražite najzanimljivija mjesta Južne Istre. Možete kružno obići svaku od ukupno pet staza ili se jednostavno voziti od jedne do druge atraktivne točke, bez obzira na to kojoj stazi pripadaju i bez straha da ćete zalutati. Za to vam je potreban vaš navigacioni uređaj i naša mapa koju možete besplatno preuzeti na našim internetskim stranicama na adresi www. medulinriviera.info. Mape su napravljene za grupacije GARMIN, NAVITEL i CITY GUIDE kao i sve ostale GPS uređaje koji podržavaju GPX datoteke. Za one koji se ne služe uređajima za navigaciju postoje štampane karte uz pomoć kojih također možete obići sve navedene staze. Upitajte vašeg domaćina za njih ili ih dođite preuzeti u jednom od naših informativnih ureda.
Download navigation routes for your device

Biciklističke manifestacije

Međunarodni biciklistički maraton „Grandfondo Nevio Valčić“

Međunarodni biciklistički maraton „Grandfondo Nevio Valčić“ održava se u svibnju, a natjecati se mogu natjecatelji u dobi od 17 do 70 godina, uz predodžbu licence (UCI licenca UDACE/UISP licenca ili Jednokratna prijava). Natjecatelji su podijeljeni u kategorije po pravilniku Hrvatskog biciklističkog saveza za rekreativne kategorije. Ovaj se maraton organizira u spomen na biciklističku legendu Nevija Valčića olimpijca i višestrukog šampiona bivše Jugoslavije.

 

 

 • The Big Blue

  The Big Blue

  Dužina 50Km,
  Težina: Srednje teška
  Tip staze: asfalt-makadam
  Vrijeme vožnje: 5.00 - 5.30h

  Kuda god krenete vidite obrise plavetnila; ili ste na njemu, ili uz njega ili ga nazirete u perspektivi. I nemojte nikada zaboraviti: vozite se jednom od najljepših obala na Mediteranu.

  Detalji
 • Pula Classical

  Pula Classical

  Dužina: 45Km
  Težina: Lagana
  Tip staze: asfalt - makadam
  Vrijeme vožnje: 5.00 - 5.30h

  Pula je, poput Rima, smještena na sedam brežuljaka, a ono što je još poistovjećuje s vječnim gradom je veliko bogatstvo antičkim spomenicima. Pula je uostalom i starija od Rima, napunila je punih 3000.

  Detalji
 • Brijuni Riviera

  Brijuni Riviera

  Dužina 40 Km,
  Težina: lagana
  Tip staze: asfalt -makadam
  Vrijeme vožnje: 4.00 - 4.30h

  Jedan od najljepših nacionalnih parkova na Mediteranu. Mjesto gdje se još osjeća eho velikih političkih odluka, kako lokalnog tako i globalnog značaja.

  Detalji
 • The Amazing Green

  The Amazing Green

  Dužina: 52Km
  Težina: lagana
  Tip staze: asfalt
  Vrijeme vožnje: 4.00 - 4.30h

  Vodnjan, mali, sasvim običan gradić kakvih ima puno na Mediteranu s jednom iznimkom - tu se proizvode najbolja maslinova ulja na svijetu.

  Detalji
 • The East Story

  The East Story

  Dužina: 60Km
  Težina: Srednje teška
  Tip staze: Asfalt-makadam
  Vrijeme vožnje: 5.00 - 5.30h

  Priča o načinu života kakav je nekad bio: tih, dostojanstven, bez frenetičnih gužvi i meteža, a ujedno bogat plodovima zemlje i povijesnom ostavštinom.

  Detalji
 • Medulin Riviera

  Medulin Riviera

  Dužina: 60Km

  Na ukupnoj dužini od 60-tak kilometara pejzaž se izmjenjuje kao na filmskoj vrpci: pitoma naselja, šumarci, vrhovi brežuljaka s kojih se prostire pogled od kojeg zastaje dah, uske staze koje krivudaju između obalne crte Kamenjaka i guste makije koja ispunjava zrak aromatičnim mirisima mediteranskog bilja.

  Detalji
Povratak na vrh

Pogledajte još: