Medulin

x

Skrape

Medulinska plaža omiljena među lokalnim stanovništvom. Karakteristična je po stjenovitoj obali idealnoj za uživanje u sunčanju, kao i po kristalno čistom moru šljunkovita dna koje na razne igre u plićaku prosto mami, kako mališane, tako i one odrasle.

Bijeca

Najpoznatija među medulinskim plažama svakako je plaža Bijeca koja se nalazi u samom naselju Medulin. Kilometar duga pješčana plaža sa blagim ulazom u more i brojnim popratnim sadržajima idealno je mjesto za cjelodnevni odmor i zabavu čitave obitelji.

Belvedere

Moderno uređena plaža Belvedere proteže se na 1.050 četvornih metara. Opremljena je tuševima, ima stepenice za ulaz u more, besplatni "wi-fi" pristup internetu i spasioca na plaži. Plaža je idealna za osobe koje traže opuštanje, a raspolaže s 200 komfornih ležaljki te 30-tak "double-bed" ležaljki za dvoje, svaka od njih opremljena pripadajućim suncobranima. Uz samu plažu, uređen je i okoliš, te postavljena rasvjeta uz šetnicu u čitavoj dužini plaže.

Alba Chiara

Šljunčana plaža Alba Chiara, smjestila se u nastavku dviju popularnih medulinskih plaža – Bijece i Belvedere. Lijepo je uređena, a na plaži je moguće iznajmiti ležaljke, ali i kanue, pedaline, jet-ski te bicikle. Oni koji požele osvježenje i izvan mora mogu kupiti osvježavajuća pića i sladolede.
Povratak na vrh

Pogledajte još: